Luotettavat putkiremontit Vantaalla

Ota yhteyttä

Onnistunut putkiremontti eli linjasaneeraus edellyttää aina hallittua ja suunnitelmallista tekemistä, joten on fiksua valita putkiremonttiin kumppaniksi kokenut asiantuntija.

TA Harju Oy tarjoaa laadukkaat putkiremontit vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Toimimme Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Hoidamme putkiremontit alusta loppuun

Putkiremontti eli linjasaneeraus tarkoittaa rakennuksen vesi- ja viemärijohtojen kunnostusta tai uusimista. Perinteinen putkiremontti tarkoittaa, että koko kiinteistössä
uusitaan käyttövesi-, lämmitysvesi- ja viemäriputkien lisäksi märkätilojen vesieristykset, laatoitukset ja vesikalusteet. Tämän lisäksi korjataan kiinteistön rakenteita tarpeen mukaan.

 

Putkiremonttiin liittyy usein kylpyhuoneiden vesieristyksen, laatoituksen ja kalusteiden uusiminen, toisinaan myös rakennuksen lämmitysvesiputkien ja lämpöpattereiden korjaus tai uusiminen. Putkiremontin yhteydessä uusitaan joskus myös talon sähkö- ja tietoliikennejohdotukset tai ilmanvaihtoa, koska kuilurakenteet avataan joka tapauksessa. Rakennukset ovat aina korjauskohteina yksilöllisiä.

 

Olipa kyse minkälaisesta putkiremontista hyvänsä, voit luottaa ammattitaitoomme. Mikäli putkiremontin yhteydessä vaaditaan myös muiden tilojen, esimerkiksi kylpyhuoneen remontointia, remonttipalvelumme auttaa sinua kokonaisvaltaisesti koko remontin ajan.

Teetä putkiremontti ajoissa 

Lähestyvä putkiremontti laskee asunnon hintaa jo monta vuotta ennen putkiremonttia. Kun putkiremontti on valmis, asunnon arvo nousee. Putkiremontti kannattaa aina tehdä hyvissä ajoin ennen kuin vahinkoa ehtii tapahtumaan. Näin voidaan säästyä vesivahingolta ja isommalta  korjausremontilta. Uusimme putket ammattitaitoisesti ja nopeasti.


Usein etenkin vanhemmissa omakotitaloissa putkistot on asennettu suojaamattomana lattian ja rakenteiden sisälle. Pienikin putkivuoto voi vahingoittaa rakenteita, kun paineistettu vesi pääsee virtaamaan vapaasti, kunnes vesi katkaistaan. Kun putket ovat piilossa rakenteiden alla, ei vuotoa välttämättä huomaa ajoissa.


Rakennusalan kokeneina ammattilaisina tarjoamme putkiremonttien lisäksi luotettavia remontti- ja sähköpalveluita Vantaalla.

Ota yhteyttä!