Osaava sähkömies hoitaa sähkötyöt Vantaalla

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

TA Harju Oy hoitaa kaikki sähkötyöt lampun asennuksesta aina linjasaneeraustyömaan sähköurakointiin Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä heti ja kerro, minkälaisia sähköpalveluita tarvitset. Sähkömiehemme hoitavat loput.

Yrityksemme on rakennusalan vankka ammattilainen. Sähkötöiden ja -asennusten lisäksi tarjoamme monipuolisia sisä- ja ulkoremonttipalveluita sekä putkiremontteja. Työskentelemme luotettavasti ja varmasti sekä sovituista aikatauluista kiinni pitäen.

Sähköurakoinnit varmasti

Meillä on kokemusta haasteellisistakin sähköurakoinnin kokonaisuuksista jo monen vuoden ajalta. Ammattitaitoisina sähköurakoitsijoina käytämme tehokkaimpia työmenetelmiä ja huolehdimme siitä, että työn jälki on korkealaatuista. Kun valitset meidät sähköurakointisi toteuttajaksi, voit luottaa siihen, että saat osaavat tekijät, jotka noudattavat huolellisuutta, varovaisuutta ja kaikkia lakisääteisiä määräyksiä.


Mikäli tarvitset sähköurakointia esimerkiksi uudisrakennuskohteeseesi, ota yhteyttä meihin. Teemme suunnitelman toiveitasi ja tarpeitasi kuunnellen ja etenemme nopeasti sen mukaan. Sähköurakoinneissa ammattilaisen tietotaito on aina korvaamaton.

Rakennusalan ammattilaisen remonttipalvelut

Yrityksemme TA Harju Oy auttaa sinua mielellään kaikissa remontointiin liittyvissä asioissa. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ja räätälöityjä remonttipalveluita. Teemme niin sisä- kuin ulkoremonttejakin joko vanhaan kiinteistöön tai uudisrakennuskohteeseen. Olemme myös erikoistuneet putkiremontteihin, jotka toteutamme luotettavasti ja vankalla ammattitaidolla. 

Palvelemme sinua Vantaalla ja koko muun pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää! 

Yhteystiedot

Sähköasennukset turvallisesti

Teemme kaikenlaisia sähköasennuksia tarvitsemaasi kohteeseen.
Mikään asennustyö ei ole meille liian pieni toteutettavaksi. 


Sähköasennustyöt on tärkeää teettää ammattilaisella, jotta työ tulee tehtyä turvallisesti ja ongelmia ei synny. Ammattitaitoiset sähköasentajamme tekevät kaikki asennukset aina
määräysten mukaisesti. Näin asennukset ovat sekä kestäviä että turvallisia käyttää.